Няма информационна война, аз нямам такава бизнес територия и то всеки го знае, която да се противопоставя на бизнеса на Алексей Петров, поне това което се знае за този бизнес. По същия начин стоят нещата с други хора, аз не искам с никой да си противореча, дори и с никой не се конкурирам. Работя си в своите сфери и това е. И нямам никакви проблеми поне официално с хора. Това заяви пред БНР бизнесменът Младен Мутафчийски по повод зверския побой над главния редактор на сайта му Фрог Нюз Огнян Стефанов.
Наскоро Огнян Стефанов получи инфаркт, дано да издържи този път, допълни Мутафчийски.
На въпрос съсобственици сте на сайта Фрог нюз, това начало на информационна война ли е, т.е. вие обявявате информационна война на противниковия лагер, възможно ли е да ви отвръщат с този побой, по варварския начин, Мутафчийски заяви: Аз не приемам нещата като война, като един лагер, пък противников лагер. Ние сме още от самото начало с Огнян Стефанов, когато ми предложи да създадем електронен сайт като нещо ново, като нещо което би се търсило от читателите и ползвателите на сайт, и това наистина е така. Не бих искал да мисля, ако се говори за някаква война, тъй като това, че Огнян Стефанов пише за някакви неща, той счита, че са някакъв проблем и на това нещо се мисли, че това е война, просто това е негово мнение, това мнение може да бъде оборено, но не може да бъде дискутирано, но не може да бъде пребито като мнение, както това се случи.
На въпрос дали познава Младен Михалев - Маджо и Алексей Петров-Баретата, Мутафчийски призна, че познава Маджо, но не го е виждал от години. Той отрече да има общ бизнес с него и допълни: Ние сме малка държава, ако три пъти се засечем в Панорамата на Японския хотел с него или пък се видя с други хора, почти едни и същи хора ходят в едни и същи заведения и ресторанти, така че го познавам. Даже, доколкото си спомням, преди доста години играхме няколко пъти тенис в Горна Баня. Тогава Мутафчийски го е победил, но сега сигурно Маджо щял да го победи. Мутафчийски отрече да познава Алексей Петров - Баретата, както и отхвърли вероятността да имат конфликт на интереси с него, нито някакъв бизнес. Погрешно се смята, че се създава някакъв електронен сайт, който да защитава и пази някаква моя бизнес територия и аз споря с други хора и видите ли става някаква война, посочи Мутафчийски.
БЛИЦ припомня, че снощи около 23,00 часа Огнян Стефанов бе пребит жестоко от четирима маскирани край ресторант "Кипарисите". Той е настанен с опасност за живота във ВМА, със счупени два крака, ръка и два гръбначни прешлена, както и множество разкъсно-контузни рани по главата. /БЛИЦ