Млад мъж се нуждае от 3500 лв. за безкръвна операция. Ивайло Семков е на 38 г. и е работил като журналист и като адвокат.
Когато е на 14 започват здравословните му проблеми. Диагностициран е с лаймска болест, възникнала от ухапване от кърлеж, с хронично сърцебиене и главоболие, съобщава milostiv.bg.

В следствие на това главоболие пада и развива церебрастиния след удар в главата. Оттогава Ивайло не спира да се бори.

Всичко е било наред до 2013 г., когато след обяд с гъби и сос в заведение за обществено хранене развива тежка пенетрираща язва. Гъбите били съхранявани в киселина, причинила ерозии по лигавицата и стомаха му. По думите на лекарите организмът му се изтощава, а решението на проблема му е безкръвна операция с ушиватели.

Операцията отнема малко време и възстановяването след нея е бързо, но струва 3500 лв. При това положение желязото в организма на Ивайло е ниско и тромбоцитите не са в добро състояние. Нуждае се и от кръв, също и от хумана албумин, трансметил венозен.

Ползвал е роцесин по-рано, но вносът на швейцарското лекарство е спрян. Докато събере средства за нужното лечение, в момента лечението на Ивайло в се състои от алое, коприва, пробиотици, лекарства и диета. Храната му е пасирана; храни се основно с прясно козе мляко, бульони и пие фрезибин, кабивен, които му се изчерпват. В момента е на венозна храна. Грижите за него полага 61-годишната му майка - Клавдия, която също се нуждае от грижи и лечение.

При възможност нека помогнем на Ивайло със събирането на сумата за операцията му или с лекарствени медикаменти. Консервирани хранителни продукти също могат да се изпратят. Телефон за връзка с Ивайло или майка му – 0890 207417

Дарителска банкова сметка на Ивайло в ДСК:

IBAN:BG42STSA93000023500009

BIC: STSABGSF