Понякога мъжете спестяват доста истини на жените, именно защото са наясно как ще ги приемат те. Драматизирането е едно от нещата, които не понасят извън секса. Ако говорим за секс, мъжете споделят 8 неща, които половинките им правят в леглото, но всъщност не обичат.
1. Тоталното игнориране на...
... тестистите им. Точно така, мъжете обожават жените да обръщат внимание на тази част от тялото им. Но жените упорито отказват да разберат колко стимулиращо е това за един мъж. 


2. Прекалено грубата игра с пениса им
Най-чувствителното място в мъжкото тяло. Всяка жена знае това, но въпреки този факт, сякаш забравя и се увлича. Едно от най-неприятните усещания за мъжа са зъбите, които може да усети... точно там. 

3. Силното викане
Донякъде е възбуждащо, но някои жени толкова се увличат, че убиват удоволствието на мъжете, които успяват да мислят само за това кога ли ще спре да вика така. Вярвате или не, мъжете никак не обичат шумните жени. 

4. Глупавите задръжки
Мъжете никак не обичат жени, за които дори "69" е табу. Те искат жената до тях да се наслаждава на секса и да не си поставя толкова тесни граници. 

5. Предварителната подготовка
Има жени, които всеки път трябва да се настроят на вълна "секс" и при тях спонтанно е забранена дума. Те искат да минат през банята, да си облекат нещо по-така, да оправят леглото и до тогава... мъжът вече е загубил всякакъв интерес. 

6. Забраната за порно
Докато една жена не опита, никога няма да разбере дали гледането на порно с партньора всъщност не е адски възбуждащо. В това няма нищо срамно и никой не е казал, че трябва да присъства всеки път. 

7. Прекалената предпазливост
Дами, не се забременява толкова лесно, особено когато сте с мъж, който знае какво прави. Сексът с презерватив ни е омръзнал толкова, че ни се иска малко да ни се доверите и да ни допуснете истински до себе си. 

8. Една и съща поза, една и съща стая
О... стига вече! Развихрете се, поведете ни в кухнята, в банята... покажете ни, че имате въображение, за да знаем, че имаме най-страхотната жена до нас.Източник: iwoman.bg