Има много мигове, в които може за миг да спре дъха от щастие. Това е заветното „Да“ на сватбата, раждането на дете и големите победи, извоювани с упоритите усилия.

Има и много щастливи мигове, които са плод на търсена случайност и чист късмет - те могат да бъдат намерени в игрите на Спорт тото. Велик е моментът, когато числата, които пулсират в съзнанието ни като страстните прегръдки на любим човек, леко се подреждат в комбинацията на богатството.

Тази уникална емоция, може да бъде намерена и в 90-тия тираж на единственият държавен хазартен оператор Български спортен тотализатор. В неделя на 8 ноември, джакпотите за пореден път могат да пробудят неподозирано смели желания, които да бъдат осъществени по най-добрия начин.

В играта „6 от 49“ комбинация от шест печеливши числа, може да изненада банковата ви сметка с джакпот до  4 550 000 лева. Втори финансов удар може да предизвикат печалбите до 3 000 000 лева в играта „Тото 2 – Зодиак“, а финал на победния парад на късмета може да даде играта „6 от 42“ с джакпот до 450 000 лева.

По случай Архангеловден, тотализатора е подготвил и 10 допълнителни печалби в играта „5 от 35“, всяка на стойност 500 лева. Те ще бъдат изтеглени чрез жребий, а това означава, че колкото повече фишове пуснете, толкова по-големи възможности за печалби ще имате. Да не забравяме, че в тази игра, в почти всеки тираж някой успява да познае поне една от двете печеливши комбинации.

Непременно трябва да отбележим, че всеки залог за играта „5 от 35“ участва и в тегленето на Втори тото шанс, където печалбите достигат до 200 000 лева.

Докато тече подготовката за имените дни, всеки желаещ, може да добави към хубавите пожелания за празнуващите квитанции и талони за игрите на тотото.
 
 

Всеки ще се съгласи, че хубавите пожелания са прекрасни, но печалбите от тотото се помнят вечно. Залози за 90-тия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 8 ноември, онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.