Наквасена варненка изправила косите на минувачите до автобусната спирка срещу Градска болница в морската столица навръх Георгьовден, съобщи столичен вестник. 49-годишната И. В. обърнала набързо няколко чашки и се впуснала в агресивна атака на пъпа на града с газов пистолет в ръка.
Дамата на средна възраст се развихрила малко след 18 ч, като започнала да блъска и псува наред хората, които среща, и да размахва огнестрелното оръжие. Ужасени очевидци подали сигнал в Първо РУ на МВР и униформените отвели насила нарушителката в отрезвителното.

27-годишен мъж, който също бил на градус, пък сгазил лука на 3 май сутринта в заведение на ул. "Братя Бъкстон" в морската столица. Хулиганът счупил стъклото на витрината и заплашил с побой случайни свидетели на пиянския погром. Варненецът бил закопчан от служители на Второ РУ около 8,30 ч.

Съседски скандал на 5 май вечерта завършил със средна телесна повреда за 39-годишен участник в разпрата. Неравната битка, в която опоненти му били 47-годишният Д.П. и 62-годшният В. Й., се разразила пред дома на пострадалия на ул. "Средна гора".
След силовата разправа тандемът бил задържан от екип на Първо РУ, а жертвата на побоя била настанена в МБАЛ "Св. Анна". Случаят вече е докладван на районната прокуратура. /БЛИЦ