Димитър Колев, по прякор Наното се изправя пред Районен съд в Бургас за масовия побой в хитова плажна дискотека от миналото лято.


Eкшънът се разигра на 28 август миналта година, когато Димитър Колев, Георги Карчев-Карчо, Петър Попчев-Попчето и Петър Ганев-Белото обърнаха с главата надолу заведението.

Припомняме, че Наното бе пуснат под домашен арест само няколко дни след мелето, като доводът му бе, че има малко дете, за което трябва да се грижи. Днес явно е решил да признае вината си, като прокуратурата и защитникът му ще сключат споразумение, с което Колев ще се размине с по-сериозна присъда. Колев бе изведен с белезници от дома си в жк. "Братя Миладинови" на 30 август 2018г.

Той е обвинен в причиняването на телесна повреда както на охранителите на плажната дискотека, като и на гостите на заведението. 

Във видеото, което още тогава се разпространи в медиите, се вижда как Наното и приятелите му раздават правосъдие с юмруци, хвърлят столове и маси. Към днешна дата Карчев все още е под домашен арест, а от Попчето няма й следа.

Заседанието започва в 14 часа в Съдебната палата в Бургас.