Инвестиционната компания "Галакси Инвестмънт Груп" даде старт на строителството на модерен жилищен парк от „премиум“ клас Royal Garden. Константин Бояджиев, управител на компанията, и инж. Иван Тотев, кмет на град Пловдив, направиха първата копка, а събитието беше уважено още и от кмета на район „Западен“ Димитър Колев, представители на строителната фирма, архитектурното бюро, както и клиенти на компанията инвеститор.

На обособената работна площадка на бъдещия жилищен парк бе отслужен тържествен водосвет от отец Георги, който благослови обекта с пожелание да се положат здрави основи, които да са база за щастлив живот, здраве и благоденствие на бъдещите новодомци.

„Нашата компания вярва в потенциала на Пловдив и поради тази причина ние инвестираме в проекти, които спомагат за развитието на града и облагородяването на неговата инфраструктура“, каза по време на официалното събитие управителят на "Галакси Инвестмънт Груп" Константин Бояджиев. По думите му превръщането на Пловдив във все по-предпочитана инвестиционна дестинация обуславя до голяма степен нуждата от изграждане на повече проекти, които да задоволят нарасналото търсене на жилищни имоти в града. Проекти, които да отговорят на нуждите на по-взискателните купувачи, ориентирани към висококачествени имоти. „Вярвам, че с Royal Garden ще отговорим именно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е проект, в който комфортът е изведен на преден план“, допълни Бояджиев.


„Royal Garden е проект на инвеститор с доказана репутация, който стои зад проекти, отговарящи на всички европейски и световни стандарти в строителството“, сподели инж. Тотев. Той допълни, че "Галакси Инвестмънт Груп" е дългогодишен партньор на община Пловдив, който чрез дейността си допринася за по-добрия облик на града, за неговия икономически растеж и трябва да служи за пример.

Жилищният парк ще се състои от две Г-образни сгради от „премиум“ клас на 8 етажа, от които 7 жилищни и един - партерно ниво, където са предвидени паркоместата и гаражите. Характерно за помещенията е, че ще се отличават с изключителна функционалност, апартаментите са с отлично разпределение, и светла височина от 2,85 м, прави и лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на сградите е предвидено ще бъдат изградени обширни тераси със завладяваща панорамна гледка към емблематичното тепе Младежки хълм. Жилищният комплекс е с контролиран достъп и видеонаблюдение.
Жилищният парк разполага с красива и обширна градина, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.

Royal Garden се намира в квартал „Отдих и култура“, който в последните години се очертава като един от най-предпочитаните райони на града. Обектът е разположен до Mall Пловдив, до Гребната база и до най-големия парк в града, които ежедневно привличат хиляди пловдивчани.