Понякога, докато вървим по улицата, улисани в собствените си мисли, не само че не вникваме в проблемите на околните, но дори не виждаме това, което се случва около нас. Сигурно и тази случка е убягнала на многото чакащи на опашка пред заведение за бързо хранене пловдивчани. Забеляза я обаче наш читател.

"Днес се натъкнах на нещо, което може да не е чак толкова интересно, но пък е човешко. Реших да видя какво ще се случи с клетия човечец, запътил се към заведението, гъмжащо от клиенти, които нетърпеливо чакаха за топлия сандвич, пица или дюнер. Той се спря и подпря на стълба и търпеливо зачака. Не беше на опашката, не чакаше ред, очевидно нямаше с какво да си купи нещо за ядене. И тогава видях тази жена, която се запъти към него. Помислих, че ще го изгони, но... тя му донесе топъл сандвич в бял плик и му го даде. А той си тръгна..."

Това е случката, развълнувала нашия читател. Семпла, обикновена и в същото време изненадваща. Не само заради жената, успяла някак си да види другия на улицата, а и заради читателя ни, забелязал всичко това. 


Източник: Трафик нюз бг


Надяваме се читателите на TrafficNews.bg да продължат да ни изпращат сигнали за добри хора с добри сърца!