Жълтият издател Недялко Недялков отново се завъртя като пумпал, този път, за да обслужи Гриша Ганчев. От известно време собственикът ПИК е спрял калната артилерия по адрес на боса на "Петрол" и се е сгушил до ложето му. Това личи и от рязката смяна на тона в материалите за новия спонсор на ЦСКА.
"Гриша Ганчев лети към затвора! Босът правил далавери с кухи фирми, разносвач на кафе изникна в схемата!", тръбеше заглавие на водещата новина на ПИК на 20 януари 2016 година.

"ИЗВЪНРЕДНО! Гриша Ганчев върви към фалит? ЕС спира завода му за коли", крещеше ПИК на 13 януари т.г. А няколко дни по-рано заглавието на Недялковата медия е още по-шокиращо: "Кръгът "Хидра" клати властта заради спрени кранчета за милиарди! Прокопиев, Дончев, Ганчев, Донев с общ проект под ръководството на Цветан Василев и Костов!".

Към днешна дата Недялко, когото кой знае защо Слави Трифонов нарича Недялка, е далеч по-ларж в отношението си към Ганчев. Показват го заглавията, от които тече не мастило, а разтопен шоколад: "ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Гриша Ганчев прави фурор в ЦСКА! Вижте какво договори босът, феновете са в екстаз", "ЦСКА на Гриша Ганчев отговаря на удара! "Армейците" със серия от супер трансфери, с клуба подписват...".

Жълтият издател вътри салтоморталета с лекотата на мишка покатерила се на барабан. Такова бе поведението му и по адрес на премиера Бойко Борисов, когото преди наричаше Мутра и Буда, а сега ловко облизва. 

Явно Недялко е новото попълнение в селекцията на Гришата, което едва ли е пристигнало без тлъста трансферна сума.

Едва ли по друг начин може да се обясни изненадващия лупинг на жълтия издател. 

Ашколсун на Гришата, че си е избрал такъв подмазвач.