Голям гаф направи тази сутрин журналистът Николай Дойнов. Едно от най-любимите лица на Нова телевизия се издъни в ранна заран в ефир. При него преди началото на парада по случай 6-и май, бе вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. При анонса на госта си обаче Дойнов се издъни. 

"При мен е вицепремиерът и министър на отбраната Александър Каракачанов", поде той. 

Въпреки грешката обаче лидерът на ВМРО не го поправи. Дойнов явно реши, че никой не е чул гафът му и просто продължи разговора, без да си прави труда да се извини. 

"Надявам се всички български граждани днес да имат възможност да видят част от българската авиация днес", каза Каракачанов. 

Той обясни, че има обратна тенденция и вече много повече хора постъпват в родната армия. "Подобрихме положението със заплатите. Смятам все пак, че обществото и бюджетът дължат още на военните. Нужно е да ги възнаграждаваме по-добре. Ние сме длъжни хората да ги подсигурим с достойно заплащане, защото всички те имат семейства", заяви той.
 

"Утре заминава делегация за САЩ водена от зам.-министъра на отбраната. Подводните камъни не са по отношение на сроковете. Имам уверението на американската фирма, че до 3 години от подписването на договорите, ще получим самолетите. Двата подводни камъка са следните - първо сумата за самолетите, вторият са вноските на плащането. Ако условията са непреодолими, правителството ще реши дали да продължи преговорите", заяви Каракачанов.