След като тъщата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов - Ваня Костадинова, обвини сватовете си, че са я пребили и са я оставили на улицата в безсъзнание, сега се оказва, че момчето, което първо й се е притекло на помощ и което не е от селото, не е дало показания пред полицията, съобщава Glasnews.bg. 

Страсти в Цалапица: Кметът кръшка, жена му го спипа на калъп, а родителите му бият сватята СНИМКИ

Доста странно, като се има предвид, че именно то е изчакало униформените на мястото, където Ваня Костадинова според нейните думи е била изхвърлена от бащата на кмета.

Припомняме, подозрение в изневяра завърши с побой и средна телесна, а основни герои в историята са кметът на Цалапица Ивайло Данаилов, съпругата му Христина и родителите на двамата. Сватовете на потърпевшата, която беше в болница със счупена ключица, счупено ребро и други сериозни травми, отричат всичко казано от жената и твърдят, че тя е паднала по стълбите.

Точно затова свидетели на случая са много важни за разрешаването му. А въпросното момче според Ваня Костадинова е единственият безпристрастен свидетел, чиито показания биха били много важни.

Тъщата на спипания на калъп кмет на Цалапица показа СТРАШНИ СНИМКИ 18+

Ето какво написа Ваня Костадинова в социалните мрежи:

"Търся помощ! На 26.11.2023 г., към 20.00 часа, след като бях пребита от Данаил Данаилов и изхвърлена до контейнера пред къщата му на ул. Иван Богоров, случайно премина тъмен на цвят автомобил, шофьорът беше младо момче, спря и се опита да ми помогне, хората, които ми се притекоха на помощ, са разбрали, че това момче не е живеело в селото, но е отивало до магазина, момчето е изчакало полицията да дойде и уж са му записали данните и показанията, нооо, за жалост, такова нещо няма в полицията в Стамболийски, нямат информация за такъв автомобил и това момче.

Ще помоля, ако някой знае кое е момчето, как да го намеря и ако самото момче би искало да даде показания, нека се свърже с мен на лично. Това беше единственият човек, който не познава нито мен, нито отсрещната страна."

Трудно ни е да повярваме, че полицаите не са взели показания от ключов свидетел на станалото, както твърди жената.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук