След като превзе мобилните устройства, играта “Pokémon Go” намери начин да „зарази” храненето, срещите, приятелствата, порното и дори Бионсе. Беше само въпрос на време да се появят вибратори с формата на странните рисувани същества, които цял свят преследва, съобщава mic.com.
Компанията, която ги произвежда, е австралийската “Geeky Sex Toys”. Тя специализира в изработването на секс играчки, вдъхновени от попкултурата и киното, и ги продава предимно на вманиачени фенове. От там признават, че отдавна планирали да направят „палави” покемони, но след чудовищния успех на играта извадили идеята от „списъка на чакащите” и веднага почнали да ги произвеждат.
 


Покемон колекцията включва няколко артикула: Бълби, Чарми, Скуирти и Пинки, кръстени на героите Бълбазавър, Чармандър, Скуиртъл и Пикачу. Така че ако винаги сте искали да сложите Пикачу във вашето „пикачу”, сега е вашият шанс.
 
Компанията за игри „Нинтендо” няма нищо общо със секс играчките. Това е напълно независим проект, обясняват австралийците. Колекцията се нарича “PokeMoan”, което може да се преведе като „покестенание”. Рекламният слоган пък е „Трябва да ги имам всичките”.
 
„Хората полудяха по продуктите покемони, обожават ги. Реакциите са зашеметяващи и се задъхваме с поръчките”, похвалиха са производителите. 

Превод и редакция: БЛИЦ