Дори и зад решетките, несебърският подземен бос Димитър Желязков е пазен от бодигардове, твърдят надзиратели от затвора във Враца, където Митьо Очите лежи от месец насам. Още в деня, в който бил преместен от затворническото общежитие в село Ветрен в сградата на ареста във Враца, несебърският бос спазарил двама-трима от местните лишени от свобода да го пазят.
Желязков е плътно обграден от свои хора в ареста заради прословутата си мнителност, разказват в "Уикенд". Несебърският Ал Капоне вярвал, че негови врагове са способни да му отмъстят дори зад решетките и той да пострада при уж случаин инцидент с други лишени от свобода. Затова вербува хора в килиите и им плаща заплати.
Освен врачански рецидивисти, над Очите бди и негов авер, който бил препратен от общежитието във Ветрен заедно с боса си. Случайно или не, но на бодигарда на Димитър Желязков от Бургас също е повдигнато обвинение, че е съпричастен към наркогрупировката на Йордан Тонов - Данчо Пръча. Така формално е спазен законът и Митьо Очите не е "сам сред вълци" на чужда територия. /БЛИЦ