За втори път Дупнишкият съд отложи делото за клевета срещу "Братя Галеви", заведено от общинските съветници от "Атака" Милен Попов и Методи Стойнев. Съдия Ели Скоклева наложи 500 лв. глоба на адвокат Ралица Илкова, адвокат на Ангел Христов, чието неявяване стана причина за отлагане на заседанието.
Двамата подсъдими предварително бяха декларирали, че няма да се явят пред Дупнишкия съд, поради което бяха упълномощили адвокатите си. Следващото заседание на съда е насрочено за 2 април.
„Неявяването на адвоката на Ангел Христов е без уважителни причини. В молба до съда Илкова е изтъкнала служебен ангажимент в Софийски Районен съд, въпреки че още на 11 март се е ангажирала с настоящото дело. С поведението си тя e нарушила чл.271 ал.5 от Наказателно-процесуалния кодекс, както и чл. 40 ал.1 от Закона за адвокатурата“, уточни съдия Скоклева.
В съдебната зала в Дупница се яви Менко Менков, адвокат на Пламен Галев, както и защитникът на тъжителите Антон Сираков. Като свидетели на двамата от „Атака“ в залата присъстваха и бившите кметове на Дупница Първан Дангов и Пламен Соколов, както и бившият депутат Валентин Христов. 
Милен Попов, заяви, че и за следващото заседание  очакват да се случи нещо подобно за да бъде протакано делото. /БЛИЦ