Искате ли да отслабнете трайно без глад и диети? И това да стане, докато се наслаждавате на чудесна почивка в петзвезден хотел - комфорт, лукс, развлечения…  Изберете програмата ЛъкиФит: при 7-дневен курс ще намалите теглото си между 4 и 6%, при двуседмичен - от 6 до 8%.
При което обаче ползите не свършват до тук - с ЛъкиФит човек може за една година да постигне отслабване без диета с 20-30% със запазване на ефекта! Освен това, покрай отслабването, програмата е предвидила в предложенията си и антистрес ефект, и прочистване на организма от токсини. От нея могат да се възползват и хора с нормално тегло, които са решили да се разнообразят, да си отпочинат и да подобрят общото си здравословно състояние. 
 
Така в края на курса в този център за отслабване ще сте намалили теглото си, с видимо повдигнат тонус, повишена физическа издръжливост  и заредени с енергия след чудесната, пълноценна, изпълнена с положителни емоции почивка! Този ефект на ЛъкиФит - единствената по рода си профилактична програма за намаляване и поддържане на телесното тегло без гладуване, е  доказан и се радва на голям брой почитатели още от създаването си през 2008 година. Провежда се в 7 или 14-дневни курсове в Апартхотел Лъки Банско. 
 

Там ще бъдете настанени в самостоятелно студио с пълна шумоизолация, оборудван кухненски бокс, сателитна телевизия, телефон, безплатна безжична интернет връзка, мини-сейф, мини-бар, баня с вана, халати, козметика. А хотелът - естествено - предлага всичко необходимо по водещите стандарти - басейни, ресторанти, СПА-център и т.н. В добавка ще можете да се насладите и на неповторимата природа на Рила, Пирин и Родопите, защото са предвидени и екскурзии. 

Питате се каква е "тайната" на ЛъкиФит? Тя е, че програмата е създадена и се води от професионалисти, които знаят причините, предизвикващи напълняване и как да ги отстранят. Провежда се - естествено - под лекарски контрол. Необходимо е всички участници да бъдат в добро общо състояние, без тежки здравословни проблеми. Предлагат се 5 пакета, като са отчетени различни предпочитания на хората - ЛъкиФит Стандарт, ЛъкиФит Плюс, ЛъкиФит Бюти, Лъкифит Антистрес, ЛъкиФит Уикенд. 

И така - при ЛъкиФит отпада безразборното ядене на какво ли не по най-различно време на денонощието, което днес е масово явление. Въвежда се здравословно и разнообразно меню с 1000 или 1300 калории, съставено от специалистите на ЛъкиФит. Има варианти с 3 и 4 хранения на ден, с възможност за съобразяване със специфичен хранителен режим - вегетарианство, веганство и др., при предварителна заявка. Приемът на жива и енергизирана вода, зеолит и фреш от пресовани плодове и зеленчуци, със запазен ензимен състав, е всекидневен. Това се съчетава с разнообразни занимателни физически натоварвания според възможностите на всеки. Те са в естествени условия, интензивни, професионални и всеобхватни, и водят до безопасно, трайно, здравословно отслабване без гладуване. Най-масово познатите от тях са българските народни танци и латино-танците, като заниманията се водят професионални инструктори. Има и специфична комбинирана гимнастика с упражнения от фитнес, каланетика, пилатес, Тае – бо, йога, функционална тренировка и др. Включена е също така китайска дихателна гимнастика - ежедневни практики за контрол на дишането и регулиране на кръвното налягане. При планинските преходи с водач пък ще забраните и умора, и задъхване - природата тук е така красива, че ще ви хвърли във възторг! Същото е и с конната езда в планината - емоция, която едва ли изживявате всеки ден.  Следват ползването на закрит басейн с джакузи, сауна, парна баня… Предвидени са и беседи и лекции, за по-ясно очертаване на причините проблемите, свързани с наднорменото тегло - както споменахме, целта е траен ефект. А той се постига чрез отказване от вредните навици и възприемането на здравословен начин на живот. Така ще можете да изградите собствен режим, базиран на наученото и практиката в програмата. 
И така - отслабвайте с удоволствие с ЛъкиФит!

www.Luckyfit.eu