4 години, след като погреба третия си съпруг Светльо, Алис Крайчева отново е влюбена. Легендарната тв журналистка има връзка с директора на Сатиричния театър Павел Васев. "След като сме приятели от 40 години, накрая се погледнахме с други очи", разказва тя в интервю за "Уикенд".
С Павел сме едно ужасни "сватбари" с по 3 брака, но съдбата си знае работата, смята телевизионерката. Тя признава, че макар да е живяла с третия си съпруг повече от 20 години, такава любов е преживявала единствено с бащата на сина си и сега с Павел. "Човек обича толкова много на 18 и може би на 60 години", разсъждава Алис.
Двамата много пътували, всеки петък, събота и неделя бягали от София. Павел имал къща във вълшебното село Брусен. Ходели и до морето, в Емона и Балчик. Иначе всеки си живеел в собственото жилище - той на "Васил Априлов", тя на "Шейново".
Павел е работохолик, хвали новата си любов журналистката. Откакто спечелил конкурса за директор на Сатирата, направил два умопомрачителни ремонта и театърът станал чисто нов.
Алис разказва спомени и от ранната си младост, когато като на шега станала манекенка в ЦНСМ и за пет години обиколила Европа. Тогавашните партийни величия, между които и Тодор Живков, си падали по красиви актриси, не ги привличали манекенките, потвърждава тя. Никога не е имала недискретни предложения от властимащите тогава. А за скорошните слухове, че си е сложила силиконов бюст, Алис е категорична: "Пълна лъжа! Никога не съм се подлагала на пластични операции, защото изпитвам ужас от упойки". /БЛИЦ