Пернишкият тотомилионер Росен Русимов ожени сина си на пищна церемония в местния хотел "Струма". 25-годишният Жоро и избраницата му Джулия са си казали заветното "Да" в събота на 24 август, пише "Телеграф".

"Подарих им два апартамента - един в Перник и един в София. Както и една кола - Mercedes S-Class, похвали се тотомилионерът. 

Освен огромния жест, той е осигурил и присъствието на сръбския изпълнител Марко Маркович, добил популярност с главната си роля във филма "Гуша". 

"По моя идея присъстваше и сръбският оркестър "Марко Маркович брас бенд" - музикантите са мои приятели от години насам, знаех, че ще се погрижат за доброто настроение. Гостите бяха около 200 души. Кметът на града Вяра Церовска също беше сред тях. Аз съм близък с мъжа й... Забавлявахме се много.
 


 

Жоро беше с червен колан. Костюмът и роклята бяха красиви, украсата също. Не съм помагал в организацията, оставих всичко на тях. Не знам дали е била скъпа сатба, зависи от стандартите. По моя бе нормална" допълва перничанинът. 

Противно на очакванията за скъп меден месец Жоро и Джули избрали да заминат в Родопите, където да си починат няколко дни. "След това ще отидат в Гърция", казва още Русимов. 

Любопитна подробност е че на сватбата не е имало заря. 

Семействата решили, че това е излишно, не го намирали за кой знае какъв допълнителен ефдект, за това просто го отписали от необходимите уговорки преди венчавката.