Улиците в центъра на София са в състояние на пълен хаос, има задръствания, на някои места са се образували такива "тапи", че колите изминават по 700 метра в рамките на 20 минути. Причината - намаленията в магазини и молове покрай "Черния петък" и липсата на каквато и да е организация.
За това сигнализираха читатели на БЛИЦ, гневни, че и този път някой не си е свършил работата.
 

По думите им централната градска част, всички ключови булеварди са в състояние на пълна парализа.
 
Проверка на БЛИЦ установи, че действително в момента е почти невъзможно човек да се придвижи нормално с колата си в центъра на София. Едва 27-годишният заместник кмет по транспорта Евгени Крусев за пореден път демонстрира, че просто не може да се справи и е напълно безпомощен, що се касае до изпълнение на служебните му задължения. Истината е, че за "Черния петък" не се знае от вчера, а от месеци и най-нормалното в подобна ситуация е да се вземат мерки предварително, за да не се стига до подобен хаос в движението. Интересно е дали той понесе вина, ако някъде в столицата стане сериозен инцидент и линейкка или пожарна не успеят да стигнат до мястото.
 
Проверка на БЛИЦ установи още, че подобен хаос цари и пред моловете. Изнервени столичани и хора от провинцията обикалят улиците с колите си, търсят място за паркирани и недоволстват срещу организацията на движение в столицата.