Във връзка с извънредното положение и създалата се обстановка в страната - пандемия от  COVID - 19,  ДКЦ „ПЪЛМЕД“ - гр.Пловдив предлага на своите корпоративни клиенти, както и други фирми и търговски дружества, възможност за пробовземане и на работното им място.

„Лабораторията на „Пълмед“ разполага с техническа обезпеченост от най-модерно поколение за извършване на PCR тестове за наличие или отсъствие на коронавирус. Разполагаме и с кадрова обезпеченост, която ни дава възможността да предложим на нашите корпоративни партньори, големи търговски дружества, предприятия и фирми, които искат да тестват служителите и работниците си, да го направят с наша помощ и на работното им място.


Предлагаме им да се изследват както с PCR тест, така и чрез бързи тестове за IgM и IgG. За да защитят своите работници, на фирмите се препоръчва по-масов скрининг. При откриване на заразени с потвърдени проби, същите се поставят под карантина“, коментира д-р Заприн Пепелов, управител на ДКЦ „Пълмед“.
 
Екипът на „Пълмед“  гарантира и съдействие на място по отношение на организацията по пробовземането. То се осъществява от обучен екип, разполагащ със защитно облекло, маски и всички останали предпазни средства.     
 
За повече информация всички фирми могат да се обърнат на тел. 0899 915 583.