Новото семейство Ася и Станьо Караколеви спечелиха сватбата на мечтите си след състезание с още 11 двойки и днес навръх “Св. Валентин” си пожелаха в най-скоро време да си имат деца.
Победителите в предаването "Моята голяма ТВ сватба" Ася и Станьо изживяха сватбата на мечтите си тази вечер, съобщава bTV. Екипът на "Шоуто на Слави" избра най-романтичната дата в годината, за да организира с помощта на сватбен консултант приказно сватбено тържество.

Най-специалният ден в живота на Ася и Станьо започна със сключването на църковен брак. Сред близки и приятели младоженците се врекоха във вечна любов и взаимно уважение. Специални гости на двамата влюбени бяха и останалите участници в предаването.

"Чувствам се добре, развълнувана съм! Но ние толкова време сме заедно, че тръпката е приятна", коментира булката.

Новото семейство Караколеви си пожелаха това, което казват, че е най-важното - деца, и благодариха за прекрасната организация на празника им.

"Благодарим, че така организираха всички гости да се съберат с нас пред църквата на този специален ден", каза и младоженецът.

След църковния ритуал Ася и Станьо се отправиха към луксозен столичен ресторант. Там след емоционална церемония, достойна за кинолента, младоженците се подписаха под любовните си клетви с писалка от розово щраусово перо.

След гражданската церемония специално за младото семейство ще свирят "Ку-Ку бенд". Ася и Станьо спечелиха сватбата на мечтите си след като се състезаваха с още 11 двойки. /БЛИЦ