Почина поп-фолк звездата Орнела, научи БЛИЦ. Изпълнителката, чието истинско име е Теодора, от дълги години живее и работи в чужбина.

За последно певицата, спечелила сърцата на феновете с хитовите парчета „Тип-топ“, „Невиждани очи“, „Изпий си кафето“ и „Как боли“, е работела с оркестър в заведение в Швейцария. Трагичната новина за кончината й потвърди във Фейсбук и гримьорът на звездите Мис Бони.

"Не искам да повярвам, че толкова бързо започнах да губя все прекрасни хора с които живота ме срещна …
Светъл път прекрасна моя Орнела.

Невиждани очи уж се забравят,
а твойте по-силно ме изгарят.

Почивай в мир прекрасна моя, Орнела

Почивай в мир и дано раздавате много красота, добрина и невероятни песни в небесата с всички отлетяли колеги …

Съболезнования на семейството", написа той в мрежата. 
 Малко по-късно обаче той свали поста си. А след това пусна видео, в което съобщава, че е бил подведен и изпълнителката е жива. 

"Искам да кажа, че поп фолк певицата Орнела е жива и здрава. Чух се току-що с нея на видеовръзка, така че цялата тази информация, която се е избълвала за отрицателно време не е вярна. 

Радвам се, слава богу, благодаря на Господ, жива и здрава е певицата Орнела! Повтарям го на всички - състоянието й е абсолютно перфектно", добави той.

"За съжаление интернет пространството показа своите номера. Това че сме пристрастени към интернет, всякакви платформи, това ни подлъгва и за съжаление ни прави слаби. Ето, виждате, два-три сайта напишат нещо, и ние погребваме човека", добави Мис Бони.Пред БЛИЦ гримьорът заяви, че се е подлъгал от информация в медиите.

„Има едно клипче в YouTub прощално с нея. Най-вероятно e пуснато от нейни недоброжелатели от Монтана”, сподели той.
Мис Бони отново подчерта, че Орнела е добре. В момента звездата живеела и работела в Германия.Припомняме, че преди месец от коронавирус от този свят си отиде поп-фолк певецът Ангел Иванов. Младият мъж издъхна в столичната болница ИСУЛ. 

В неделя пък при кошмарен инцидент загина изгряващата звезда Денис Теофиков