Невиждана е трагедията, за която в квартал „Старо Струмско” в Благоевград се говори. Там бяха намерени труповете на майка и дъщеря. Полицията направи оглед на мястото, а екипите на Спешен център установиха, че 67-годишната Николинка е получила инфаркт, а дъщеря й - инвалид, издъхнала, паднала до трупа на майка си, съобщава struma.com.
Младата жена била покосена от бяла смърт.
 

При огледа, според полицаите, е видно, че дъщерята - 31-годишна е правила опит да  отвори прозорец, за да вика вероятно за помощ. Паднала е и, понеже от дете е пълен инвалид, не е успяла да се изправи.
 

До смъртта си Николинка се грижила да детето си, увредено след поставяне на ваксина, разказват съседите. Но след като тя издъхнала, дъщеря й останала безпомощна.
 
Няколко часа е преживяла, паднала на земята. Дъщерята издъхнала в минусовите температури, в схлупената къщурка. Хората забелязали, че от няколко дни Николинка не ходила в съседния магазин, затова днес подали сигнал в полицията. Така се натъкнали на жестоката гледка.
 
 
Двата трупа бяха транспортирани в моргата за аутопсия. Трагедията е страшна, коментират хората, свикнали да виждат Николинка да бута инвалидната количка на дъщеря си.