В първите 3 дни от пускането му в Интернет, официалният сайт на българското царско семейство бе посетен от десетки хиляди души. Влизанията са от повече от 70 страни в целия свят. По броя на посещенията те се подреждат така: България, САЩ, Испания, Германия, Великобритания, Канада, Франция, Индия. Регистрирани влизания има още от Русия, Аржентина, Перу, Япония, Тайланд, Афганистан, скандинавските страни и др, съобщи Цветелина Узунова.
Според Тодор Минев- управител на Файърфлай студио, който технически поддържа сайта интересът е основно към мултимедийната секция и конкретно към архивните видео- материали за Царя и царското семейство.
По повод зададени въпроси към Узунова относно появилия се компроматен сайт срещу Царя, тя коментира следното: "Това е нелепа идея на хора, които изпитват комплекси от личността на Царя и неговия международен авторитет. Създаването на такъв компроматен сайт по никакъв начин не притеснява екипа ни. Напротив- появата му повиши още повече интереса към истинския царски сайт. Хората вече могат сами да си правят изводи кое е обективна информация и кое -компромат. Това личи от десетките имейли, които получавам през последните дни от българи от цял свят. В този смисъл, злобата и омразата, лъхащи от компроматния сайт, си остават за сметка на неговите създатели. Като се погледне кой му прави реклама, нещата стават още по-ясни. Независимо от това, нашият екип ще продължи да систематизира, издирва и да ви предлага интересна информация за Третото българско царство, както и за ролята на Симеон ІІ и членовете на българското царско семейство". /БЛИЦ