Големият купон в рибен ресторант в Пловдив беше прекратен от полицията. 50 души бяха глобени за неспазване на противоепидемичните мерки. Акт е отнесъл и собственика на обекта.

Хората се събрали, за да празнуват рождения ден на собственика на ресторанта, а специален гост на партито бил певецът Милко Калайдживев, пише trafficnews.bg. Патрул на полицията видял работещото заведение и поискал подкрепление от жандармерията.
 

Униформените заедно с инспектори на здравната инспекция прекратиха партито. Част от гостите влезли за кратко в пререкания с властите. Всеки един от присъстващите е излязъл от заведението с глоба.

В момента полиция и представители на РЗИ пишат глоби за неспазване на епидимичните мерки - неспазване на дистанция между посетителите. Всички възможни ходове към ресторанта са барикадирани от униформени. Клиенти и гости на заведението излизат само, показвайки съставение им акт. Още екипи престигат пред ресторанта. Освен за наблюдение за ситуацията и да донесат още актове. Собственикът и управата на ресторанта не са излезнали да дадат коментар по случая.