Затихва ли интересът на българите към пазаруването в Одрин, или не? Този въпрос си задават мнозина, след като и в южната ни съседка, както навсякъде по света, цените на почти всичко се увеличиха. Ето какво сподели от последното си посещение нашенка.

"Искам да ви кажа накратко за последните си впечатления от Одрин. Изключително сме разочаровани от цени, отношение в магазините, качество по малките магазини и т.н. Път, нощувка и вечеря, плюс пазаруване на не кой знае какво - общи неща, за 1 седмица всичко свърши, 1000 лв . В супермаркета ужасно отношение на касите, на синия пазар други цени ни се казват на нас българите, на закрития пазар що не ни изгониха, на рибния - лъжат! Просто не искам да се впускам в детайли!".

Коментарите под тази публикация във Фейсбук бяха разнопосочни. Едни потребители се съгласяваха напълно с изказаното мнение, но други не смятаха така:

"Миналият уикенд бяхме там. Ами... доволни сме от почти всичко. Да, цените са скочили, но в коя държава няма увеличение на продуктите? Има си стоки и стоки, стига да знаеш къде да идеш и как да се отнесеш с местните. Една усмивка и показано уважение правят чудеса, но ако си намусен и с претенции... ами няма да си доволен", обясни българка, очевидно доволна от шопинга в турския град.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук