Секс на плажа се появява в сексуалните фантазии повече на мъжете, отколкото на жените. Това е начин да разнообразите сексуалния си живот и да събудите страстите. Нови усещания и допълнителна доза адреналин – кой не би искал да ги има в живота си!?
Преди да се отдадете на страстни любовни игри на плажа, трябва да вземете някои мерки за безопасност, пише Elle.

1. Проучете законите в страната, в която се намирате
Ако гостоприемните тайландци ви се усмихват и отвсякъде ви заливат реклами за секс-масажи, това не означава, че полицията е толерантна към секса на плажа. Най-малкото може да получите глоба, а в някои страни ви грози и затвор. Романтичното приключение може да се превърне лесно в криминално.

2. Уверете се, че не ви гледат
Не забравяйте, е на гледката, която ще представлявате, може да се натъкнат не само възрастни, но и деца. Не ви се иска след това да се обяснявате пред родителите им, убедени сме. Избирайте безлюдни, дори забранени плажове и се убедете, че пясъкът е чист и без химически замърсявания.

3. Подгответе се предварително
Задължително вземете лубрикант – той е спомагателно средство, средство за хигиена и за защита също. За „воден секс“ избирайте лубрикант на силиконова основа или презерватив с допълнителна смазка. Водата измива естествените течности и ако не го предвидите, скоро ще ви трябва „помощ“.

4. Избирайте правилната техника
Независимо, че в повечето филми сцената със секс на плажа е пълна със страст, неопитните в това отношение е по-добре да се въздържат, особено, ако сексът е във вода, независимо дали езеро, море или басейн. Възможно е да нараните деликатната лигавица на половите органи и да си докарате инфекция. Водата е пълна с микроорганизми, а вие сте отлична мишена за тях.