Слънчев бряг, България
20 Юни 2012, 20:59
946 прочита
0 коментара
Майонези и шоколади са били изложени на витрини при температура над 30 градуса, установи проверка на Агенцията по храните. При тези температури няма как шоколадът да не втечнен, а майонезата да не е прокиснала, коментират инспекторите.
Според инспекторите нарушенията застрашили сериозно здравето на клиентите. Летовниците обаче не били притеснени от лошото съхранение на продуктите.<br />
<br />
Персоналът от част от проверените обекти в Слънчев бряг вероятно бил предупреден за проверките, предположиха инспекторите. Затова никой не бил изненадан от появата на служителите от Агенцията по безопасност на храните и всичко било наред. /БЛИЦ<br />
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
OЩЕ ОТ РУБРИКАТА
Пътуване
Много важна новина за българските влакове, всички пътуващи трябва да я прочетат
29 Март 2024, 17:31
Анализи и коментари
Този важен човек от ПП-ДБ е забъркал скандала с „менюто с имената“ за служебен премиер ВИДЕО
29 Март 2024, 17:30
0 Коментара: