Покойният от година и два месеца известен актьор Константин Коцев получи по пощата прокурорско постановление. Уведомяват го, че прекратяват производство срещу неизвестен извършител. Това съобщи пред „24 часа” синът на актьора – режисьорът Димитър Коцев- Шошо.
Прокуратурата спира делото за открадната им през 1993 г. 4-годишна лада. Малко след кражбата стана ясно, че колата е продадена на части. Татко си отиде, без да научи кой я е откраднал, сподели синът на народния любимец.

Пликът бил пуснат в пощенската кутия. Режисьорът подозира, че прокуратурата е предприела акция да разчисти активите си. Синът на Константин Коцев е категоричен, че през последните 15 години баща му не е получавал известия за откраднатия автомобил. Той разказа, че било голяма радост, когато месец преди 10 ноември 1989 г. дошъл редът на баща му за луксозното соцвозило. А капарото а него било платено 15 години по-рано.

„15 години я чакахме, 15 години се надявахме да открият крадците. Това е от типа истории, които много разсмиваха баща ми, който ценеше черния хумор”, коментира Шошо.
„Е, това закъсняло постановление от прокуратурата, дошло на името на покойния ми баща, не е изненада. Той тази година „получи” покана и за бала на 24 май. Сигурно щеше да направи подходящ коментар в неговия абсурден стил”, шегува се Димитър Коцев. /БЛИЦ