MAD TV стартира промоцията „Грозният Св. Валентин” за 14 февруари. Музикалният канал е замислил да празнува празника на влюбените по различен начин и да зарадва всички грозни хора с множество награди, тематични предавания и специални изненади.
„Този Св. Валентин ще бъде различен!”, обещават от екипа на телевизията. За празника на влюбените ще насочат прожекторите към грозните хора.

За да осъществят заканата си от музикалния канал са подготвили специална програма, която ще върви през целия ден на 14 февруари и ще премине под мотото "В тъмнината всички сме еднакви". В нея ще бъде представена класация за най-грозните изпълнители, както и специални предавания посветени на темата. В тях ще гостуват някои от най-красивите български изпълнители, но те ще разсъждават върху това дали е лошо да си грозен.

Кампанията за „Грозният Св. Валентин” стартира още през миналата седмица в ефира на MAD TV и включва както специални забавни клипчета по темата, създадени от екипа на телевизията, така и специален микро сайт, разработен съвместно с най-големия сайт за запознанства в България – Sladur.com.

На адрес https://mad.sladur.com всеки който иска може да качи своите най-грозни снимки и да стане част от компанията „Грозният Св. Валентин”. За престарашилите се ще има примамливи награди, а най-интересните профили ще бъдат показани в ефира на MAD на 14 февруари. /Светлана Славкова, БЛИЦ