Сайт в защита на братя Галеви се появи в интернет пространството, докато дупнишките бизнесмени са в ареста. Блогът е galevi-info.blogspot.com и е озаглавен „Истината за случая „братя Галеви”.
„Моля, всички, които подкрепят г-н Пламен Галев и г-н Ангел Христов и искат да изразят подкрепата и мнението си, да се регистрират във форума https://bratqgalevi.comyr.com”, се призовава в сайта.

На него са публикувани и новини около случая с братя Галеви. Последната е от 13 февруари  под заглавие „Първите следователи си направиха отвод".
"Първоначално определените чрез компютърна система, за случайно разпределение на делата следователи, които да водят разследването по следственото дело, по което бяха привлечени като обвиняеми Ангел Христов и Пламен Галев -Дора Минева и Тодор Колев са си направили отвод като мотив за самоотвода са посочили категоричното си несъгласие с методите на работа на наблюдаващите прокурори Борис Сарафов от ВКП и Бисер Кирилов от СГП, се посочва в информацията. За разследващи органи по досъдебното производство са определени следователите Снежана Миланова и Ана Милева, като не е ясно дали същите са определени чрез компютърната система или по друг начин. Последните две се прочуха с отказа си да пуснат адвокат за свиждане с обвиняемите Галев и Христов, като не допуснаха адвокат Александрина Танева да ги посети в ареста, отпращайки я с израза "ще полетиш надолу", се допълва в новината.
На сайта са публикувани и видеозаписи от интервюта на братя Галеви в предаването на Мартин Карбовски „Отечествен фронт”.

Припомняме, че Пламен Галев и Ангел Христов са обвиняеми за рекет и принуда. Сигналите срещу тях са подадени от собственика на таксиметрови фирми Пламен Миланов и журналистката Лидия Павлова. /БЛИЦ