Натъпкани като сардели, прави с километри, потни и едва поемащи си дъх, защото вътре просто няма въздух… Така са пътували днес повече от 30 души от Пловдив до Кърджали.
За това сигнализира жена, която е била вътре в „консервата”, пише "Трафик".
 
Според нея на една от спирките по маршрута – село Паничково, шофьорът е качил голяма група хора - предимно жени, които през цялото време до село Черноочене, намиращо се само на 15 км от Кърджали, са пътували прави и натъпкани един до друг. На всичкото отгоре в маршрутката климатикът не е работел и въздухът бил просто непоносим.
 
Ако обаче си мислите, че на шофьора, обслужващ линията Пловдив – Кърджали, въобще не му е пукало, че возилото му е издуто като мях от хора, лъжете се! Малко след като тумбата от правостоящи жени слиза от маршрутката, една жена понечва да се качи на същата спирка и… изненада! Шофьорът най-безцеремонно отказал да я пусне, защото… нямало места.
 
От фирмата - превозвач, чийто е шофьорът на маршрутката - "Родопи Авто" ООД отричали да е имало такъв случай. Първоначално Ралица Байрева от административния офис на фирмата изрази категорично мнение, че "няма как да са били качени 30 души" и даже заподозря нечисти намерения на конкуренцията. Но след като разбрала, че очевидци са направили снимки, на които ясно се вижда, че има правостоящи, и то не един и двама, тя каза, че на всички шофьори е бил направен инструктаж, че това е недопустимо, и те ще проверят случая.