Покупка на къща в Марково и смяната на постоянния адрес може да ви върне... обратно в 90-те. Имението не е на Луи, но пък пресъздава прекрасно разбиранията за барока по български що се отнася до вътрешния интериор и мебелировка, съобщава "Трафик".

Къщата носи отпечатък на лукса, в който са потопени пробивните през 90-те, както и техния уклон по демонстрация на положение през материалните белези на високата социалната класа. Палатът е собственост на бизнесмен

Търговската му дейност обаче очевидно е изисквала доста инвестиции, като луксозната хасиенда е ипотекирана, има възбрани в полза на няколко различни банки и към момента е обект на публична продан, за удовлетворяване на дълговете му. 

Палатът се разполага в сърцето на Марково - известен още като кварталът на богатите в Пловдив. Теренът се разгръща върху площ от 446 кв. метра, върху които се разполага двуетажния палат със застроена площ от 120 квадратни метра, сводести тавани, гараж, както и още една малка постройка с квадратура от 15 метра. 

Басейн, облагородена градина, масивна висока ограда и беседка с барбекю са само външните изражения на лукса. Интериорът в къщата обаче разкрива естеството на вкуса на баровския живот през 90-те - барокови мебели, богато накичени със златни орнаменти и гравюри, пищни полилеи и розетки, картини, камина... 

Търгът за имота започва от начална цена 190 400 лева, а желаещите да сложат ръка на имението могат да входират ценово предложение до 30 май. 


Цялата информация за града на едно място! Събитията по дни и часове – на един клик разстояние! Само в CheckinPlovdiv.com ! Информирайте се! Регистрирайте се! Промотирайте!