Арестуван за пореден път е Стоян Ангьозов с прякор Стената от Хисар. Очевидци на задържането му край село Михилци миналия ден съобщиха пред БЛИЦ, че видели как двама мъже са били натръшкани по очи на земята и с белезници на ръцете от хисарските ченгета. Проведената акция е била във връзка с борбата срещу наркоразпространението на територията на община Хисар. 

Освен Стоян е бил закопчан и Митко Куковски с прякор Ушото. Очевидци казаха още, че цяла нощ в събота срещу неделя хисарските полицаи са тарашили домове и автомобили в курортния град. От полицията потвърдиха пред БЛИЦ за акцията и за двамата арестувани, като поясниха, че са от тях са иззети множество наркотици от различен вид-марихуана, таблетки екстази, амфетамини, хашиш, електронни везни, голяма сума пари. 

На Ангьозов му е повдигнато обвинение, арестът му е удължен на 72 часа. Заплашват го 5 години затвор. Предстои искане за постоянно задържане под стража. Припомняме, че той е лежал няколко пъти в затвора и е рецидивист. БЛИЦ научи от свои източници, че полицията е задържала наскоро клиенти на Стената, които към момента са с присъди по бързо производство. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ