Двама младежи се боцкаха рано сутринта в парк пред блок в пловдивския квартал "Христо Смирненски". За това сигнализира възмутен баща, който заедно с детето си станал свидетел на грозната гледка. 
Пред очите им двамата извадили спринцовките, издърпали странното вещество и забили иглите в ръцете си. Бащата веднага подал сигнал в полицията, съобщава TrafficNews.bg.



„Подавам сигнал за тези двамата хубавци в 09:52 часа, като обяснявам цветущо всичко. В 10:18 все още няма никой от органите на реда на въпросното място. В 10:24 подавам втори сигнал. В 10:36 пристигнаха въпросните господа”, разказва възмутеният мъж.

През цялото време, докато чака полицията, боцкащите се били полегнали на пейката неадекватни. След пристигането на униформените те били проверени и пуснати да си ходят.



Младият баща се разгневил и  отишъл при полицаите, за да разбере защо двамата са били пуснати. Тогава получил отговор, че са на метатдон и така се успокоявали. „Няма какво да им направим. Имаха и малко марихуана, но тя е за лично ползване”, били думите на униформените.



Това оставило бащата без думи. Той все още не може да повярва, че наркоманите имат повече права и свободи от всеки друг.

„Нека продължават да се боцкат, да припадат и крещят, а моето дете - кучета го яли, защото играеше в тази градинка, срещайки на земята тези спринцовки и помии”, гневи се той.