Шофьорът на този "Фиат" е хулиганствал в русенския квартал "Възраждане". Това съобщава Русефактор, позовавайки се на потърпевши от инцидента.
Случката е от вчера следобед, а проблемът се е зародил на кръстовището на улиците "Янтра" и "Неофит Рилски", в непосредствена близост до Русенският университет, където автомобилът престоявал без необходимост точно по средата на пътя.

Покрай колата минавали двама граждани, направили лека забележка на водача и пътника в нея и продължили по пътя си. Явно афектирани от направената забележка, возещите се във фиата решили да се саморазправят с двамата минувачи и ги застигнали до бул. "Ахелой". Излезли от колата и ги нападнали с ритници и юмруци, отмъщавайки си за нараненото его, след което отново се качили в автомобила си. Потеглили рязко, прегазили крака на единия от пострадалите в побоя, минали напряко през затревената градинка на бл. "Ахелой" и скачайки през бордюрите, се включили в движението по ул. "Плиска", където изчезнали в неизвестна посока.

Пострадалите граждани веднага съобщили за неприятния инцидент в полицията, след което посетили и спешното отделение на русенската болница. Уведомени за ПТП са и органите на КАТ.