Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколката в Ловешкия район. След като бе по-рано в Ловеч и получи орден от ловешкия митрополит Гавраил, сега премиерът е в Лесидрен.

Там го посрещнаха с китки и възгласи "Бойко". Местните му казаха, че е най-добрият премиер и не бива да мисли за оставки и да оставя хората на лоши политици. Те отчетоха, че е първият премиер, стъпвал в селото. 

Вчера имаше избори в 16 населени места, две от тях общински - Септември и Стрелча. Резултатът е какъв - 9 от 16 са на ГЕРБ, 2 сме на балотаж, в 2 е на БСП, 3 е ДПС и едно е на коалиция с Да, България". И като ги слушаш нас вече ни няма. Защо, защото колегата Цветанов си направи нова партия. Не може 20 години един човек да е до нас и после да кажем "Не е добър". Както се казва децата останаха при мен и трябва да се грижим за тях, а той един ден ще се върне.", заяви Борисов.


Сутринта един тип по телевизията каза, че няма да има коалиция с ДСП, а то е ясно, че и сега играят заедно.

Премиерът коментира и протестите, като се обърна към една от присъстващите. "Щото като кажат народно въстание и съберат 5000 души викат народ. Аз никога не съм говорил от името на народа", заяви Борисов.

"Ние сме народът и затова е важно да чуете и нас. 5000 човека при 7 милиона не са народа. Ето ни нас тук и ние сме свидетели за това, че хората живеят по-добре в страната и това е благодарение на управлението на ГЕРБ. Много ви благодарим и за това, че успяхте да запазите етническата толерантност и разбирателството между хората", отговори му тя.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!