Бръснарят Светлан Грозданов със съборената незаконна къща в Столипиново хваща самолета за Англия. Това съобщи вчера 26-годишният мъж, който със семейството си прекара миналата нощ в личния си автомобил.
Във вторник багери събориха къщата му на ул. "Крайна"22. Тя е построена в частен имот незаконно от баща му Стефчо Грозданов. Там са живели цялата фамилия, между които и две малки деца, пише "Марица". 

Вчера шефката на "Социално подпомагане" лично прати всички в Центъра за временно настаняване, където ще си имат стая с топла вода и осигурена храна за 6 месеца. От БЧК им дадоха памперси, дрехи и храна. Мечтаем си за наша къщичка, разплака се Милена. Тя е бременна, през септември чака да роди. Не виждат друг начин, освен Светлан пак да замине за Англия. Там бизнесът му вървял. Правел прически като на Роналдо, вземал по 11 паунда. Създал си клиентела и се надява сега пак да му потръгне. 

Докато се върне, Милена с дъщеричката им Надежда ще останат в приюта. В понеделник ще подадат документи и за спешно настаняване в общинско жилище.