Бургаската полиция продължава с арестите на надрусани шофьори. Само през изминалия уикенд шестима са заловените, които решили да седнат зад волана след употреба на наркотици, пише Флагман бг.
Водачите карат колите си без притеснение на всякакъв вид дрога дори и на метадон. Такъв е случаят на 35-годишния Николай С. Бургазлията явно използвал субстанцията, за да се изчисти от зависимостта си към наркотиците, но това не му попречило да подкара своя „Форд Фиеста”. Николай е спрян в събота, в 10 ч. сутринта до бл. 37 на ул. „Вардар”.

Трима от задържаните шофирали, след като се напушили с марихуана. Има обаче и доста фрапиращ случай като този на Павлин П. 36-годишният бургазлия е сгащен до бл. 105 в жк „Меден рудник” в неделя около 14 ч. Въпреки ранния час Павлин подкарал своя „Опел Вектра” след смъртоносен коктейл от пико, амфети и канабис. Недобросъвестният водач е арестуван за 24 часа.

Припомняме, че Бургас е на челните места в страната за надрусани шофьори. Всеки ден полицейския бюлетин изобилства от подобни случаи, а там фигурират само заловените водачи.