Чисто гола жена на средна възраст ляга на пътя и шокира шофьорите край Варна.

"Който минава по стария път към "Повеляново" да внимава, че някаква откачалка беше легнала на пътя, щеше да намаже гумите...

Пловдивска проститутка си вдигна блузката на кръстовище и стана голяма беля (СНИМКИ)

Най ме вбеси, че мина охранителна полиция и можеха да я приберат, за да не стане тежко произшествие", сподели на 18 юли варненец в групата "Виждам те КАТ-Варна", цитиран от Varna24.bg.

Очевидецът на случилото се разказа още: "Отначало помислих, че е ударена или изхвърлена, понеже беше чисто гола и лежеше на пътя.

След това стана, огледа се и пак легна.

Аз си продължих по пътя, след като видях, че е добре, т.е. не е пострадала по някакъв начин.

А иначе очевидно жената си имаше психични отклонения и е опасна за шофьорите, ще вкара някого в беля", коментира варненецът."

Всички пътуващи по стария път Варна-Девня са запознати с това, че трасето е осеяно с жрици на любовта, които прилагат всевъзможни "хватки", за да спечелят вниманието на клиентите си.

Девойки в оскъдно облекло танцуват, показват определени части от тялото си или правят неприлични жестове на водачите, които ги подминават безразлични. 

В конкретния случай обаче очевидно става въпрос за жена, която не е излязла на пътя за да препечели от платени ласки, а има сериозен здравословен проблем с психиката си и може да предизвика тежко транспортно произшествие, в което да пострадат невинни хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!