Бум на сватби под тепетата се очаква на 20 февруари 2020. Над 18 двойки вече са заявили желанието си да извървят пътя до брачния олтар на тази дата. Свободни места в Централния дом на младоженците вече няма, потвърдиха от ОП "Радостни обреди", съобщава trafficnews.bg.
 

Въпреки че е работен ден - четвъртък, 20-и февруари се очертава най-предпочитаният сред датите с повтарящи се цифри тази година. Засега само една двойка е пожелала да си каже „Да” на 2 февруари 2020-а. Други пет ще минат под венчилото на 22 февруари. Бройката съвсем не е окончателна, изтъкват от общинското предприятие.

Много от бъдещите съпрузи се възползваха от последните два работни дни на 2019-а, за да запазят час за сватбата си. Очакват се още записвания през месец януари.

Датите с повтарящи се цифри по правило са сред най-предпочитаните за сключване на граждански брак. Някои нумеролози считат, че повтарянето на 3 или 4 двойки се свързва със сбъдване на най-големите желания. Нужно е обаче да повярваме силно в това, към което се стремим, и да отделяме време, за да го визуализираме. Числото 2 се свързва и с Адам и Ева.

Според езотеричния анализатор Красимир Куртев обаче подходяща дата за брачната церемония може да бъде определена само чрез личностен анализ на двойката.

Астрологът посочи датите, които ще бъдат критични през предстоящата година. Това са 5 януари, периодът между 2 и8 февруари; 12-18 март; 4-5 април; 6-9 май; 2 и 20 юни; 16 юли; 21-22 август; 9-13 септември; 8 октомври; 11 и 22 ноември; 4 и 24 декември.