Дама, която шофира този бургаски „Мрецедес“, вбеси пътуващите от България към Турция на границата в Малко Търново. На 6-ти септември, когато на граничните пунктове се образуваха опашки от чакащи автомобили, тя се опита да пререди всички.
Сред чакащите е била и бургаска група от хора с авторитетни професии и безупречно име, които разказаха за случая пред БургасИНФО. Жената най-безцеремонно заявила, че е дипломат и има спешна работа в Турция. Тя нахакано обяснила, че поради задълженията си трябва бързо да премине границата.    
 

„Ние чакахме 2,5 часа, докато минем. Вече бяхме забравили за дамата и продължихме пътя си. Каква се оказа обаче изненадата ни, когато малко по-късно същия ден, само след около 2 часа, видяхме същия „Мерцедес“ не къде да е, а пред един от аутлетите. Това ли е спешната работа на този дипломат и каква работа е имала през почивния ден в търговския обект?“, питат бургазлии.Те се готвят да отправят официално запитване до МВР чий е автомобилът, ползва ли го наистина дипломат и какви задачи е имал да изпълнява същия ден, за да му се търси дисциплинарно наказание за начина, по който е злоупотребил с положението си на границата.    
 
„От подобна наглост на всички нива ни писна!“, категорични са бургазлии, станали свидетели на случая.