Семейство с три малки деца изкара най-кошмарната си почивка в планината. Фамилията на Даниела Петрова закупила ваучер от един от сайтовете за групово пазаруване и в уречения ден се отправила към курорта Семково. 
"Още с пристигането в хотела ни лъхна миризма на цигари. Докато чакахме във фоайето да ни настанят, почти измръзнахме. След дълго чудене в коя стая точно да ни сложи рецепционистката все пак намери решение. Влязохме в стая с четири легла. Още от пръв поглед бяхме шокирани от студа, мръсотията и мизерията, които царяха. Две от леглата нямаха чаршафи”, спомня си с ужас Даниела.

„Обслужването в ресторанта и качеството на храната бяха под всякаква критика. Температурата в ресторанта беше около 12 градуса. Хранехме се с палта и шапки, а за около 15 минути, краката ни замръзваха в ботушите”, добавя жената в сигнала си до Нова телевизия.

По думите й, за да получиш храната, за която си платил, трябва да влезеш в ръкопашен бой с останалите гости на хотела, защото количествата не били достатъчни. „Всички гости на хотела можеха да влизат свободно в кухнята и да си взимат храна (иначе нямаха шанс да получат такава). В средата на кухнята имаше огромна локва, а боклуци бяха нахвърляни навсякъде”, добавя с възмущение потърпевшата.

„Мога да разказвам още много, но мисля, че и това е достатъчно. Този хотел трябва да бъде затворен! Това е подигравка с хората!!! Нямам думи! Наистина успяха да ни превърнат в зверове – да се караме за храна, да крещим и да изпадаме в истерии за битовизми. Никога не бих повярвала, че такова място съществува, ако не бях го изпитала!”, завършва жената.
 
Ето и пълния текст на сигнала й:

Здравейте, Ние сме семейство с три деца – на 10, 7 и 2 години. В междусрочната ваканция на учениците имахме резервация за хотел в к.к. Семково, Община Белица. Бяхме закупили ваучер от един от сайтовете за групово пазаруване. Още с пристигането в хотела ни лъхна миризма на цигари. Докато чакахме във фоайето да ни настанят, почти измръзнахме. След дълго чудене в коя стая точно да ни сложи, рецепционистката все пак намери решение. Влязохме в стая с четири легла. Още от пръв поглед бяхме шокирани от студа, мръсотията и мизерията, които царяха. Две от леглата нямаха чаршафи. Помолихме персонала да ни донесе и след около час ни донесоха абсолютно мокри, току-що изпрани чаршафи, с обяснението, че други нямат. Съпругът ми намери някакви въжета от колата, опънахме в стаята импровизиран простор и до вечерта изсушихме чаршафите (за щастие се оказахме предвидливи и си носехме печка).Ваучерите, които бяхме закупили, включваха нощувка, четири пъти хранене на ден и карта за ски влека, намиращ се пред хотела. Оказа се, че влекът не работи от три години, но според персонала, картата важи и за другите влекове. Поредната лъжа – децата ни не бяха допускани на останалите писти и се наложи да платим допълнително за карти. От хотела не ни върнаха нито една стотинка, въпреки че всеки ден настоявахме за това. Между другото, за целия ни престой там не получихме нито един касов бон, нито един документ за извършено плащане за каквото и да е.

Обслужването в ресторанта и качеството на храната бяха под всякаква критика. Температурата в ресторанта беше около 12 градуса. Хранехме се с палта и шапки, а за около 15 минути, краката ни замръзваха в ботушите.За да получиш храната, за която си платил, трябва да влезеш в ръкопашен бой с останалите гости на хотела, защото количествата не бяха достатъчни, ядене нямаше за всички, а като свърши, се сервираха остатъци от последните няколко дни. В кухнята беше невероятна мръсотия и мизерия. Готвачите, сервитьорите и всички останали от персонала пушеха на маса в средата на кухнята (между другото, се пушеше в целия хотел, до децата, които си играят, включително чистачките си позволяваха, пушейки да „чистят“ стаите в присъствието на гостите).
Всички гости на хотела можеха да влизат свободно в кухнята и да си взимат храна (иначе нямаха шанс да получат такава).В средата на кухнята имаше огромна локва, а боклуци бяха нахвърляни навсякъде.Сапун и хавлиени кърпи се даваха на почиващите след няколкодневни молби, а видът на хавлиените кърпи беше такъв, че никога не бих ги използвала – мръсни, кални, настъпвани… На втория ден свърши минералната вода в хотела.В курортния комплекс няма никакви магазини, няма откъде да си купиш каквото и да е. Сервитьорката ни посъветва да пием вода от чешмата, била изворна и чиста. Прилагам снимка на "чистата" вода, която течеше от чешмата ни две денонощия.Парно и топла вода имаше по един час сутрин и по един час вечер, но не всеки ден!

На въпроса ми кога ще ги пуснат, отговорът беше повдигане на рамене. Мога да разказвам още много, но мисля, че и това е достатъчно. Този хотел трябва да бъде затворен! Това е подигравка с хората!!! Нямам думи! Наистина успяха да ни превърнат в зверове – да се караме за храна, да крещим и да изпадаме в истерии за битовизми. Никога не бих повярвала, че такова място съществува, ако не бях го изпитала!