Попълнете търсена ключова дума или фраза

Десислава от Варна проплака: Събирам с шепи кръвта на сина си, помогнете!

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/desislava-ot-varna-proplaka-sbiram-s-shepi-krvta-na-sina-si-pomognete_news776180.html Blitz.bg

Мили хора, обръщам се към Вас отново, след поредния преживян кошмар с Влади, парите за спасяване на живота му не стигат, заяви жената

Варна, България 19 Окт. 2020, 09:56 1823 прочита 0 коментара
"Събирам с шепи кръвта на сина си след поредната криза, живеем в ад", тази потресаваща изповед направи Десислава Филипова, която е майка на Владимир Бойчев от Варна.


Владимир Бойчев

Ето отчаяният призив на Десислава към всички хора с добри сърца, от които зависи живота на детето й: 


"Мили хора, обръщам се към Вас отново, след поредния преживян кошмар с Влади. На 11.10.получи за втори път обилен кръвоизлив, придружен от припадък в следствие на прогресивно развиващата се цироза. Спешният екип от МБАЛ "СВ. Анна" Варна се отзова светкавично и това спаси сина ми.

Майка моли отчаяно за помощ! Търсят се кръводарители от Варна

Както вече съм споделяла, той влиза през 2 месеца във ВМА Варна за преливане на кръв и еритроцитна маса, за да живее. Сега отново загуби около литър кръв, което е животозастрашаващо за него, защото е с желязодефицитна анемия.

Лекарите в турската клиника ни очакват през ноември за трансплантация, но парите, събрани в сметката на Влади са около 10 000 евро от общо необходимата сума от 85 000 евро.

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ НА ДЕТЕТО МИ ДА ЖИВЕЕ!!! Много от Вас са майки и биха разбрали какво означава за една майка да събира с шепи кръвта на сина си, да умира от ужас при всяко позвъняване, за да не чуе, че отново се е случило нещо! Уверявам ви, кошмарът е денонощен.

Отчаяна майка: Не искам синът ми да стане част от черната статистика

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ ми в тази неравна битка с времето и болестта на Влади, неговият живот зависи от тези пари, а ноември настъпва само след 2 седмици ! Моля Ви подайте ни ръка и спасете един млад живот!"

Майката на Влади и неговата приятелка са готови да станат донори на младия мъж за трансплантацията на черен дроб в турската клиник, уточнява Varna24.bg.

За всеки, който може и има желание да помогне:

Дарителски сметки:

Сметка в Лева: BG59UBBS80021089541220

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Сметка в Евро: BG44UBBS80021433373510

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

Титуляр на сметките Владимир Емилов Бойчев

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам