Медик от Враца направи истински фурор в града с надписи на вратата на кабинета си, съобщава BulNews. 

Става дума за д-р Ани Костов, който работи като общопрактикуващ лекар във Втора градска поликлиника. Пациентите, които чакат пред кабинета му, четат налепените по вратата листове. На тях пише закони и здравни наредби, но освен това и хигиенни съвети, написани лично от доктора. 

Една от бележките прави особено впечатление, не само защото е написана с доста по-едър шрифт, но защото определена дума е повторена няколко пъти с червен химикал.

 

Главният съвет на доктора е „Моля, идвайте изкъпани в кабинета!!!“. Някои пациенти от нежния пол я приемат с румена усмивка и мокри фантазии. Други коментират, че явно на лекаря му е писнало от хигиената на врачани и е решил да им го каже по-деликатно.

Големият брой пациенти, чакащи вчера пред вратата на д-р Костов, определено се забавляваха с посланията му и с любопитство четяха всяко едно от тях. Разбира се всички спазваха стриктно най-вече забраната „Не чукайте, ще бъдете поканени!!! Пречите на доктора!“ и се стараеха да не говорят на висок глас в коридорите на поликлиниката.