Бившият граничен полицай от Благоевград Ат. Коцев, който бе обвинен от жената, с която живее на съпружески начала в брутално изнасилване, днес се изповяда пред Struma.com.

Коцев, бе обвинен от Надежда М. в изнасилване в апартамента и в кв. "Еленово" завчера през нощта. Жената бе пуснала официална жалба и поиска намесата на органите на реда срещу Коцев.

Днес ексченгето даде своята позиция по случая

- Здрасти, Наско, кога те пуснаха от полицията?!
- Не съм бил задържан, бях извикан на разпит по жалбата на Надежда М., която ме обвинява в изнасилване.

- Коя е Надежда?!
- Жената, с която живея на семейни начала вече 5 години

-Скарани ли сте, за да депозира подобна жалба?!
- Фиктивно, за пред бившия й мъж и тъй като не й дава децата, та затова трябва да има примерно поведение. Какво се случи в нощта на изнасилването?! Не използвай тази дума. Няма изнасилване. Имаше 2 пъти с.. кс, доброволен, любовен, страстен.

- Защо тогава тя е пуснала жалбата?!
- Кажи ми ти, де?! Тя и друг път го е правила и по отношения на бившия си мъж, обвинявала го в психически, физически, сексуален тормоз системно, затова са се развели. Направи сметка що за жена е, след като при развода съдът е присъдил детето на бащата. Сама си отговори каква майка е това. Аз 5 години живея с нея и не успях да я разбера, що за лисица е и лъжливо овчарче. Погледни какви ядове ми натресе сега.

- В какво точно те обвинява?!
- Че съм отишъл в апартамента и пребил съм я и съм я изнасилил. А по нея няма никакви следи от насилие. Просто ме направи за смях тази жена

- И какво оттук нататък?!
- Сега отивам в полицията ще пусна контра жалба за набеждаване, не може да ми лепва такова петно, безнаказано

- Ти обичаше ли я?!
- Е как не, щом съм бил 5 години с нея! Но за съжаление жените станаха много лоши, от едното нищо ще те изкарат престъпник! Прави си кефа, после си я изнасилил, абе ужас.
 
- Фатална любов, а?!
-Опасна бих казал, с тези обвинения Надежда иска да ме набута за 3 г. в затвора, направо съм потресен, пълен ужас. Но няма да оставя нещата така, защото да обвиняваш невинен човек, с който си си правил удоволствие в нападения и изнасилване е престъпление. Направила го е пак да се докара пред някой мъж, най -  вероятно пред бившия, за да си вземе детето. Тя 3 месеца не го е виждала, даже по празниците не й го даде и сега се изкарва жертва, белким Асенчо, бившият и се смили. Да се оправят, но защо за моя сметка. Ще я гоня до дупка с дела, заради това набеждаване.. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ