Скандалният ресторант "4 you" в Слънчев бряг хлопна кепенци, а част от него бе принудително съборена. Кръчмата, която се свързва с Божидар Кузманов-Кравата, падна в жертва на масираните акции срещу незаконното строителство, които текат в курорта от месец, предаде Монитор.
Проверка на място е установила, че оборотното заведение не отговаря на изискванията и няма проект за дървен под. 

Събарянето е разпоредено със заповед на общинските власти в Несебър. Изпратените бригади събориха целия навес на "4 you" и лятната градина, в която преди година се разигра кървавата престрелка между бандите на Митьо Очите и Божо Кравата. 

Ресторантът се намира в партерната част на масивна хотелска сграда, поради което няма как да бъде съборено цялото. Според общинарите, закритата част също не покрива изискванията за заведение за обществено хранене, поради което вероятно ще бъде запечатана. На практика обаче клиентите ходеха там заради екзотичната градина. Дори и да остане да работи закритото помещение, то в никакъв случай няма да бъде толкова успешно, защото през лятото туристите предпочитат да са на открито, коментираха хора от бранша.

Собственикът на ресторанта Данаил Петков е бил известен още преди седмица за заповедта за събаряне. Той обаче до последно вярваше, че ще му се размине, с надеждата че прокуратурата ще спре събарянето, за да се запази мястото на престъплението до приключване на разследването. Това обаче не се случи и работниците започнаха за рушат заведението. Акцията по събарянето премина под полицейска блокада, а ченгетата опънаха кордон и следяха да не се стига до скандали и размирици. Когато видяха, че събаряне ще има, служители на заведението започнаха да изнасят маси, столове и лампиони. 

Кръчмата се прочу на 8 юни миналата година, когато гардове на Митьо Очите и Божо Кравата я превърнаха във фронтова линия и изсипаха дъжд от куршуми. В опасната престрелка на място бе убит бодигардът на Очите Александър Алексиев, а колегата му Никола Маринов - Магарето бе ранен на няколко места. Несебърският бос Митьо Очите пък бе прострелян със седем куршума и оцеля като по чудо след дълга кома. От нощта на престрелката, започна залеза на ресторант "4 you". Заведението хлопна кепенци и остана затворено и обградено със сигнални ленти повече от два месеца. Собствениците успяха да отворят едва в края на лятото. Проблемите продължиха и тази година. Преди месец скандалната кръчма пламна посред нощ, а пламъците унищожиха голяма част от навеса и обзавеждането. Криминалистите са категорични, че палежът е умишлен, но до момента те не са разкрити. След основен ремонт кръчмата отвори врати преди седмица напълно обновена, но работи едва седмица. 

Това е второто съборено заведение, зад което неофициално се знае че стои Божо Кравата, макар името му да не фигурира като собственик. Преди десетина дни стартира друга зрелищна акция по събарянето на хитовата дискотека "Оксижен". И на двете заведения собственик се води Данаил Петков, който е дясна ръка на Божо Кравата.