Пищна сватба с над 100 гости вдигнаха влюбени емигранти, които се прибраха в родния Благоевград от Лондон специално за голямото събитие в живота им, съобщава struma.bg

През май миналата година Лъчезар Димитров изненадал любимата си Бети Динева с романтично предложение за брак, като паднал на колене пред Айфеловата кула в Париж да поиска ръката й.

Заради пандемията подготовката на сватбата си двамата започнали дистанционно от английската столица.

Тежката роля на кумове възложили на Антон и Вили Николови, които имат транспортна фирма, а за да доставят максимално удоволствие в празничния ден на себе си и на гостите, поканили танцов състав “Гайтан” от петричкото село Първомай и брас бенд от Сандански.Влюбените пристигнаха за ритуала с червено Ферари.

Младоженецът даде заявка, че ще поеме лидерските функции в новото семейство и ще се грижи за финансовото му благополучие още при подписването на брачното им свидетелство, като настъпи булката, докато тя декларираше, че приема фамилията му.

Общи приятели от Лондон не пропуснаха да са съпричастни на щастливото събитие за Лъчезар и Бети, и въпреки 2-седмичната карантина на връщане долетяха от Острова заради сватбата и вдигнаха наздравици за любовта им, а паметната веселба продължи до малките часове на нощта.