Идентифицирана беше и последната седма жертва на взрива в Хитрино – 45-годишният Бедри Юсуфов от съседното село Тимарево. В петък близките му получиха прокурорско позволение да го погребат. Идентификацията по ДНК се забави, съобщава "Труд". 
Бедри беше седмата жертва на адския взрив на жп.линията и беше открит на 11 декемри, ден след експлозията, в руините на Автогарата. Той имал навика рано сутрин да се качва на хлебарски камион, който минавал през неговото село и да си пие кафето в центъра на съседно Хитрино. Така направил и на 10 декември и се озовал най-близо до влаковата композиция, която дерайлира.

Без баща остана четвъртокласничката Севджан. Общественият съвет, който разпределя средства дарени по сметката на община Хитрино, още в първите дни след трагедията реши близките на загиналите да получат по 1000 лв., а ранените по 500 лв. Второ решение добавя по 5 000 лв. за жертвите и 2 000 лв. за лекуваните в болници. На името на Севджан е открита банкова сметка и до пълнолетие средствата ще могат да се харчат с решение на съда.

Междувременно унищожената Автогара на Хитрино вече се премести във фургон. Продавачката на билети Наталия Христова се чуди на невероятния си късмет, че в съботната сутрин не е отишла рано на работа. В района всичко е изпепелено и изтърбушено от взрива.
В селото багери разчистват съборените къщи, остъкляват се пострадалите домове. В петък от 15 часа за стотина малчугани от Хитрино читалище „Пробуда“, БЧК и обществения съвет организираха тържество с подаръци и изненади в ритуалната зала.