Водната пързалка в Равда, заради която 9-годишната Елизабета от Москва се озова в болница със сериозни наранявания в областта на гениталиите, ще бъде затворена за лица под 18 години. Това обяви пред „Дарик“ маркетинг директора на водния парк в курортното село Силвия Гогова.

Разкритие! Укриват втори инцидент за брутална дефлорация на 10-годишно момиче в Равда


По думите й, до водното съоръжение няма да се допускат и туристи с ръст под 150 см. Относно инцидента с момиченцето от 10 юли, тя коментира: „Всички лица преминават задължителен инструктаж преди да се пуснат по пързалката. Показва им се, че трябва да се спускат задължително със заключени ръце и крака. Такъв инструктаж е направен и на момиченцето от Русия. В края на пързалката се оплаква от силни болки, получава кръвотечение, съответно е откарана в медицински център и след това в болница.“

Спасител след инцидента с момиченце в аквапарк в Равда: Не може да сме бавачки на всяко дете!

9-годишната Елизабета е била в аквапарка с други деца – всички са на летен лагер у нас. Придружавала ги учителка. „До момента не сме имали подобен инцидент“, зави категорично Гогова. Районната прокуратура в Несебър образува досъдебно производство по случая за нанесена средна телесна повреда. Обвинение обаче все още не е повдигнато. Назначени са няколко съдебни експертизи, сред които и медицинска, която трябва да установи тежестта на травмите, които е получило детето. Към този момент състоянието на Елизабета е стабилно. След претърпяна тежка операция, тя е настанена в отделението по гинекология на УМБАЛ – Бургас.

Уведомено е Външното ни министерство и това на туризма. Според източници "Дарик" това е втори подобен инцидент от началото на месеца. Първият случай е от 3 юли с дете от Украйна, но до момента информацията не е потвърена нито от разследващите органи, нито от ръководството на аквапарка в Равда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!