Бургаската ученичка Елена Вучкова сътвори истински екшън в жк. „Меден рудник”. 19-годишната ученичка в Търговската гимназия скочи на бой на друго момиче заради бавна маневра и свиркане с клаксон, пише Флагман.бг, позовавайки се на справка.

Случката се разигра в началото на февруари, около 23:00 часа, пред заведение „Булсай”, но едва преди дни й е повдигнато обвинение за дребно хулиганство. 12-класничката буквално е побесняла: отворила вратата на другия автомобил, ударила, оскубала и издрала лицето на шофьорката.

"В късните часове на 03.02 т.г. Елена управлявала БМВ, с рег. № 065*МХ по бургаските улици, когато движението й било затруднено от Фолксвагена на Мария Костова. Ученичката се изнервила от това, че Костова бавно извършвала маневрата, за да осигури предимство на нейния автомобил, както и поради това, че свирнала с клаксона, слязла от автомобила, отворила шофьорската врата на лекия автомобил, управляван от Костова, ударила я по лицето с шамар, дърпала я за косите и я одрала с нокти по лицето", пише в материалите по делото.

В БМВ-то обаче пътували още гаджето на Елена – Антон и техният приятел Дориан, които успели да озаптят меденруднишкия гняв на девойката, като я дръпнали и отдалечили от возилото на Мария.

19-годишното момиче признало вината си по време за съдебното заседание, като се извинило на Мария за постъпката и грубото си отношение.

Съдът наложи минимално административно наказание на ученичката – глоба от 200 лева по Указа за борба с дребното хулиганство.